Over ons…

Wij Peter en Esther beiden  zorgmedewerkers in  het ziekenhuis en hebben als hobby, meubels een 2e leven geven.
wij  vinden niet dat alle meubels naar de milieustraat moeten worden gebracht. Wij geven ze een 2e leven/kans, zodat de nieuwe eigenaar er veel plezier/gemak van kan hebben. Wij verkopen alleen dingen waar we 100% achterstaan.
Artikelen zijn nagezien op defecten en gerepareerd waar dat nodig was. Meubels zijn van massief hout en behandeld met verf/wax/vernis of alleen schoongemaakt. De meubels komen overal vandaan, gekregen/opgekocht of nieuw.

Ook kunnen wij de meubels op bestelling maken/behandelen in de gewenste kleur. Voorbeeld: een kruidenrek op maat en vorm

Artikelen/meubels kunnen alleen opgehaald worden volgens afspraak in de avond of in overleg  in het weekend. Wij kunnen bezorgen maar hiervoor rekenen wij km vergoeding en de huur van een bus/kar (prijs in overleg).
Zelf een bus/kar huren is voordeliger.

Daarnaast houden we heel erg van vogels in en om het huis. Ik heb als hobby vogeltaarten maken voor de winterperiode en het voorjaar. Aangezien ik ze niet allemaal zelf kan bewaren bied ik ze via deze site te koop aan. Het staat superleuk op de wintertafel buiten! 
Ook is het een orgineel cadeau om te geven of om te krijgen

Kijk ook eens op onze Facebook pagina of Instagram site .